Navigatie

Heb je een bepaalde sfeer of thema in gedachten, maar weet je niet zo goed hoe je dat vorm moet geven? Ik help je graag met brainstormen en de uitvoering daarvan!

Regelmatig krijg ik aanvragen binnen van mensen die een specifiek thema of product in gedachten hebben. Ik denk met ze mee, doe een paar voorstellen en werk de ideeën uit tot een product.

Zo kreeg ik een tijdje terug een aanvraag binnen van een leerkracht, die graag een slinger van oude leesboekjes wilde. Een unieke slinger van de pagina's uit oude leesboekjes, om op te hangen in de klas tijdens een verjaardag.
Harstikke leuk idee! Zelf had ze al een aantal boekjes gescoord in de kringloop. Aan mij de taak om dit om te toveren tot een mooie vlaggenlijn.

Het leuke van dit soort dingen, vind ik dat ik er zelf geinspireerd door raak! Mensen raken geinspireerd door mijn creaties, en ik raak geinspireerd door de ideeen en wensen van anderen. Zo inspireer je elkaar en komt daar iets moois uit voort.

Wil jij ook een uniek zelf bedacht product? Stuur mij dan een mailtje met jouw wensen en ideeën, dan overleggen we wat er mogelijk is.

 

Groetjes,

Samira

2BeSam

 

© 2014 - 2018 2BeSam | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel