Navigatie

Over 2BeSam

Geef je een feestje? Dan ben je hier aan het goede adres. 2BeSam is DE webshop voor unieke, duurzame en handgemaakte producten. Mooie vlaggetjes voor je bruiloft, een caketopper in je verjaardagstaart, een naamslinger voor je pasgeboren kindje of prikkertjes voor zomaar een leuk feestje. Met de eerlijke producten van 2BeSam maak je je feestje persoonlijk, uniek en is deze tot in de puntjes gestyled.

2BeSam probeert zo veel mogelijk rekening te houden met onze prachtig mooie wereld. Alle papieren producten worden gemaakt van recycled papier. Restjes papier gaan niet zomaar de prullenbak in maar worden gebruikt voor het maken van kleine slingers, caketoppers, prikkers en confetti. Wat er dan nog overblijft.. gaat met veel zorg en liefde de papierbak in. 

Mijn missie

"Het leven is een feestje, maar je moet wel zelf de slingers ophangen"

Jij bent de creator van jouw leven! En de slingers die je ophangt zijn een heel belangrijk onderdeel van deze creatie. Ze laten namelijk zien wie jij bent!  Ze bevatten jouw uitstraling, energie, kracht, dat wat jij belangrijk vindt, kwaliteiten, talenten, uitdagingen, noem maar op! De slinger is jouw creatie en dus een verlengstuk van jou!​

 

​Mijn missie is om met mijn "slinger" mensen te inspireren. Gewoon, door zo dicht mogelijk bij mezelf te blijven en dit uit te stralen in mijn creaties. 

 

​Creëren, ja daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Het leven krijgt voor mij zin wanneer ik een stukje van mezelf naar buiten kan brengen door creatie. Liefdevolle energie, creativiteit, duurzaamheid, respect voor de aarde, dat wil ik uitstralen en dat is dan ook voelbaar in mijn producten. 

 

​Ik laat mij inspireren door alles om mij heen en hoop vervolgens jou te inspireren. 

 

​BeYourself & BeCreative

 

​2BeSam

 

 

 

 

© 2014 - 2019 2BeSam | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel